Geef eens een bon cadeau

Deze cadeaubon zal per e-mail aan de ontvanger worden gestuurd zodra uw betaling succesvol is afgerond.

Ik ga ermee akkoord dat het aankoopbedrag van deze bon niet kan worden teruggestort.  

Laat je logo stralen op geschenken die een hogere waardering krijgen van de ontvanger

Je hebt een bedrijf met een mooi logo en het perfecte bedrijfsplan. Nu is de tijd daar om te werken aan je naamsbekendheid. Je loopt al een tijdje te denken aan een weggevertje voor je vaste klanten of nieuwe klanten of misschien open je wel een nieuwe lokatie of neem je deel aan je beurs. Laat me je helpen op je zoektocht en adviseren over de wijze van bedrukken.

Een duurzaam relatiegeschenk krijgt een hoge waardering van de klant en is goed voor de status en reputatie van een bedrijf. Toch besteden bedrijven er in de praktijk weinig aandacht aan. Dat blijkt uit onderzoek Arianne van der Wal en Mark van Vugt, hoogleraar psychologie aan de Vrije Universiteit.

Geef met een gerust hart een duurzaam notitieboek

Bij Eco Notitieboekjes vindt je vele notitieboekjes uiteenlopend qua formaat, aantal pagina's en gemaakt van vele gerecyclede materialen. Daarmee krijg je een uniek notitieboekjes in handen waarmee je de duurzaamheid van je bedrijf kunt bevestigen. Ook bij de ontvanger wordt gezien als meerwaar voor je bedrijf. Door het te bedrukken met je logo zal men zich blijven herinneren van wie het boekje en wanneer het boekje is verkregen.

Aanbevolen